Тегло Състав Черният пипер екстракт 98% Пиперин

Наименование на продукта: Пиперин
CAS № 94-62-2
Латински име: Piper nigrum L.
Спецификация: 95%, 98%
Външен вид: Жълт прах
Метод за тестване: HPLC

 • Описание
 • Опаковане
 • Тегло Състав Черният пипер екстракт 98% Пиперин

  ХИ "ЛЕЗЕН БИОТЕХНОЛОГИЯ Ко" ООД. специализира в десетте години растителни екстракти и експортна търговия, за да осигури на клиентите висококачествени, органични, естествени, добри цени на различни растителни екстракти, плодове и зеленчуци на прах, както и козметика, химически суровини.

  Черният пипер екстракт (Bioperine) е чиста форма на пиперина, която се получава от плодовете на черен пипер. Пиперинът е алкалоид. Черният пипер е известен също като Piper nigrum L и Piper longum L (дълго пипер). Блейк пипер прави много повече, отколкото да виси със сол. Изследователите наскоро установиха, че черен пипер може да намали възприемането на болката, да намали възпалението и да се бори с артрита. Тези открития следват други проучвания, показващи черен пипер може да блокира усложнения от диабет, да действа като мощен антиоксидант и да се бори с рак на дебелото черво. Черно пипер е доказано, че значително увеличава бионаличността на хранителните вещества от храната и хранителните добавки, осигурявайки повече хранителни вещества за всеки изразходван долар. Всичко това прави пръскането на черен пипер за храна една от най-лесните и икономични интервенции, които хората могат да направят, за да повишат общия си здравен статус.


  Име на продукта: Piperine

  CAS №: 94-62-2

  Латински име: Piper nigrum L.

  Спецификация: 95% 98%

  Външен вид: Жълт прах

  Размер на окото: 80 меша

  Използвана част: семена

  Клас: Храни и фармацевтика

  Марка: LS-Herb

  Метод за тестване: HPLC


  Piperine.jpg


  3.jpg


  4.jpg


  Функция:

  1. Пиперановият екстракт от черен пипер има функция на лечение за артрит, ревматизъм и кожно заболяване или заздравяване на рани.
  2. Пиперановият екстракт от черен пипер има функция за отслабване, способността му да повишава метаболизма на тялото.
  3. Пиперановият екстракт от черен пипер има функция за почистване на топлина и диуретик, отхрачващ, седативен и аналгетичен ефект.
  4. Пиперановият екстракт от черен пипер има функция за лечение на остър конюнктивит, бронхит, гастрит, ентерит и уринарни камъни.
  5. Екстрактът от пиперинов черен пипер има функцията да повишава имунитета и да подпомага чревната абсорбция на хранителните вещества.

  Приложение:

  1. Като фармацевтични суровини за артрит, ревматизъм, противовъзпалително действие, деумез и т.н., той се използва главно във фармацевтичната област.

  2. Като ефективни съставки за подобряване на кръвообращението и успокояване на нервите, той се използва главно в производството на здравни продукти.

  3. Като активни съставки на продуктите за грижа за кожата се използва основно в козметичната индустрия.

  съхранение:

  Да се съхранява на чиста, хладна и суха зона; дръжте далеч от силна директна светлина.

  Срок на годност:

  2 години, когато се съхраняват правилно.

 • Под 5KG

  Вътрешна торба от алуминиево фолио, външен картон

  Над 6 ~ 25KG

  Двойни запечатани PP торби вътре, външен влакнест барабан

  Обем на барабана

  25KG Барабан: 37см * 37см * 51см

  10KG барабан: 30см * 30см * 40см

  Картон обем

  1KG Картон: 200мм * 200мм * 260мм

  5KG Картон: 250 мм * 330 мм * 270 мм

  Забележка

  Бихме могли да пакет, както вашите изисквания, и OEM & ODM добре дошли.

Hot Tags: Piperine, Китай фабрика доставчик, високо качество, висока чистота, най-продавани, отлична цена, пиперин, екстракт от пиперин от черен пипер, екстракт от черен пипер, добавка от пиперин, биоперин
Свързани продукти

Запитване