Натурален спрей сух пастир плодове прах

Име на продукта: Пастообразен плод на прах
Латинско име: Passiflora edulis
Съдържание: Витамин С
Спецификация: Спрей сух прах
Външен вид: Светло жълт прах

 • Описание
 • Опаковане
 • Натурален спрей сух пастир плодове прах


  Натурален спрей сух пастир Плодова пудра , псевдоними: океански нар, Passiflora edulis, латински име: Passiflora edulis Sims. Треви от рода p assiflora, лози от плодови плодове, стъбла с фин стрии, непрозрачни. Лист хартия, яйцевидни листа, два странични листа, яйцеклетки-продълговати жлези в рамките на извитите ръбове са остри назъбени навън с 1 приличащи на рог апликации отгоре; Корона не е сгъната, цяла или неравномерно в горната част на скъсана, жълтеникаво-зелена яйцевидна яйцеклетка, плоски пръчки, стигма с бъбречна форма. Плодове яйцевидни, листни, лилави, когато са узрели; повечето овални. Култивирани в Фуджиан, Юнан, Гуанси, Гуандун, Хайнан, Тайван, роден в Малките Антили, сега е широко засаден в тропически и субтропически райони.


  Име на продукта: натурален спрей сух плодов прах на страст

  Латинско име: Passiflora edulis
  Съдържание: Витамин С

  Клас: Храна

  Спецификация: Спрей сух прах
  Външен вид: Светло жълт прах
  Размер на окото: 80 меша
  Използвана част: Плодове
  Метод за тестване: TLC

  Марка: LS-Herb

  Плодова паста powder.jpg

  Passion fruit powder (3).jpg


  Passion fruit powder (4).jpg

  Функции на суха паста Плодова пудра:

  1. Механизъм за дълбоко почистване
  Супер влакна могат да проникнат в най-фината част на стомаха, чрез активността на гените напълно абсорбира вредните вещества, които се изхвърлят, и подобрява състава на чревната микрофлора, играе стена от екрани, предпазващи гастроинтестиналната абсорбция на вредни вещества. Плюшените плодове могат да възпрепятстват растежа на вредните микроорганизми в стомашно-чревния тракт, както за отстраняване на тялото от токсини, цели черва и стомаха, за подобряване на функцията на абсорбция на хранителни вещества играе важна роля, колит, гастроентерит, хемороиди със специален ефект.
  Механизъм на
  2. Paiduyangyan
  Пречистете тялото, избягвайте вредните вещества в тялото и подобрявайте и разкрасяйте външния вид на кожата.
  3. Оформете механизма на тялото
  Ядните плодове от страст могат да добавят пълнота в стомаха, да намалят количеството на отходната топлинна енергия, да могат да адсорбират органични молекули като холестерол и жлъчка и да потиснат усвояването на мазнините от тялото. Поради това, дългосрочното потребление може да подобри хранителната структура на човешкото тяло, да намали телесните мазнини, да създаде здравословно и красиво тяло.
  4. Увеличете метаболизма
  Супер влакна насърчава екскрецията, облекчаване на запек, ясна стик, залепена в чревни дразнители, за да се избегне стимулирането на червата и реабсорбцията от тялото, така че да се намали честотата на рак на дебелото черво, супер влакната също имат антитуморна активност. Passionfruit VC, участващи в метаболизма на холестерола, понижава холестерола, очиства кръвта. В допълнение, плодовете от страст са богати на VC, каротин, SOD ензими, способни да извличат свободни радикали, подхранващи ефекти против стареене.

  Приложения на сух плодов прах:

  1. Хранителни и напитки.

  Като суров прах, който трябва да се използва в моментални твърди напитки, сосове, пълнежи, сладолед, бисквити, торти, мляко на прах, бебешки обогатени храни, бонбони, пудинг, готвене и др.

  2. Здравословни продукти.
  3. Хранителни добавки.

 • Под 5KG

  Вътрешна торба от алуминиево фолио, външен картон

  Над 6 ~ 25KG

  Двойни запечатани PP торби вътре, външен влакнест барабан

  Обем на барабана

  25KG Барабан: 37см * 37см * 51см

  10KG барабан: 30см * 30см * 40см

  Картон обем

  1KG Картон: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Картон: 250 мм * 330 мм * 270 мм

  Забележка

  Бихме могли да пакет, както вашите изисквания, и OEM & ODM добре дошли.

Свързани продукти

Запитване