Валериански екстракт

Латинско име: Valeriana officinalis Linn.
Спецификация: 0.8% валеринова киселина; 10: 1 20: 1
Външен вид: Кафяв прах
Размер на окото: 80 меша
Клас: Храни и медицина

 • Описание
 • Опаковане
 • Валериански екстракт


  Валерианският екстракт, безопасен и ефективен естествен успокоител, успокоява ума и тялото. Клиничните проучвания показват, че Валериан ефективно облекчава безпокойството, свързано с безпокойство, и предполага, че валерийският екстракт може да бъде сравним с някои лекарства за борба с наркотиците, за да се облекчи тревожността.

  Валериана е многогодишно растение, използвано като билково лекарство от времето на древните гърци, които го използват за лечение на храносмилателни проблеми. Билката расте във влажни зони в Северна и Южна Америка, Европа и Северна Азия. Валерийският корен е използван от векове за лечение на нарушения на нервната система и обикновено се използва и като помощ при сън.

  Редица проучвания показват, че екстрактът от корен от валериана може да подобри качеството на съня и да намали безсънието, въпреки че методологичните проблеми затрудняват извличането на твърди заключения за неговата ефикасност. Въпреки това той е одобрен от германската комисия Е (съответстваща на US FDA) лечение на смущения в съня.

  Продукт на продукта : Валериан екстракт

  Латинско име: Valeriana officinalis Linn.

  Спецификация: 0.8% валеринова киселина; 10: 1 20: 1

  Външен вид: Кафяв прах

  Размер на окото: 80 меша

  Клас: Храни и медицина

  Марка: LS-Herb

  Метод за тестване: TLC / HPLC / UV

  Валериански екстракт (3) .jpg

   

  Функция на валерианския екстракт

  1. Усъвършенстване на съня: Екстрактът от корен от валериана може да повлияе върху човешкия естествен хормонен цикъл, което може да помогне за съкращаване на времето за заспиване.

  2. Антибиоза: Екстрактът от корен валериана има функция на антибиоза, особено за инфекцията, причинена от грам положителни бактерии.

  Токсичност и противопоказания:

  Валериана е класифицирана като GRAS (общопризнат като безопасен) в САЩ за храна; екстракти и кореновото масло се използват като ароматизатори в храни и напитки. Наблюдаваната in vitro цитотоксичност на валепотриатни съединения може да не е релевантна in vivo поради ограничената абсорбция.

  Приложение на валерианския екстракт

  1. Като суровини на лекарства за антибактериални, антидепресантни, противотуморни и седативни средства, той се използва широко в областта на фармацевтичните и здравните продукти;

  2. Като безсъние и други подобни симптоми на психиатрия суровина продукт, той е широко използван в производството на здравни продукти;

  3. Тъй като диетичните добавки повишават терапевтичната функция, те се използват широко в областта на хранителните добавки;

  4. Като продукти на седативни и анти-бактериални, те са широко използвани за добавяне към козметични продукти incosmetic промишленост.


 • Под 5 кг

  Вътрешна торба от алуминиево фолио, външен картон

  Над 6 ~ 25KG

  Двойни запечатани PP торби вътре, външен влакнест барабан

  Обем на барабана

  25KG Барабан: 37см * 37см * 51см

  10KG барабан: 30см * 30см * 40см

  Картон обем

  1KG Картон: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Картон: 250 мм * 330 мм * 270 мм

  Забележка

  Бихме могли да пакет, както вашите изисквания, и OEM & ODM добре дошли.

Hot Tags: валерийски екстракт, фабрика Китай доставчик, високо качество, висока чистота, най-продавани, отлична цена
Свързани продукти

Запитване