Добро качество Psyllium Хюз прах

Име на продукта: Psyllium Husk Powder
Латинско име: Plantago asiatica L.
Съдържание: влакна
Спецификация: 98% & 99%
Външен вид: белезникав прах
Марка: LS-Herb
Метод за тестване: HPLC

 • Описание
 • Опаковане
 • Добро качество Psyllium Хюз прах

  ХИ "ЛЕЗЕН БИОТЕХНОЛОГИЯ Ко" ООД. специализира в десетте години растителни екстракти и експортна търговия, за да осигури на клиентите висококачествени, органични, естествени, добри цени на различни растителни екстракти, плодове и зеленчуци на прах, както и козметика, химически суровини.

  Psyllium husk също просто нарича PSYLIUM са части от семената на растението Plantago ovata от рода Plantago, който е роден в Индия, но може да се намери другаде. Опаковките от псилиум са хигроскопични, способни да абсорбират течности, използвани главно като разтварящи агенти и добри източници на диетични фибри и използвани в търговската мрежа за производство на лепкаво масло.

  Psyllium husk е ефективна билка, използвана за отслабване и за поддържане на цялостното чревно здраве. Ползите от Psyllium husk идват от гъбичните му влакна, които не са лесно смилаеми, създаващи усещане за пълнота, като по този начин намаляват апетита. Богатата на влакна псилиум обвивка също подобрява храносмилането при почистване на системата. Psyllium е отличен източник на фибри за ниско съдържание на въглехидрати диети, които са ефективни при програми за контрол на теглото.

  Име на продукта: Psyllium Husk Powder

  Латинско име: Plantago asiatica L.

  Съдържание: влакна

  Спецификация: 98% & 99%

  Външен вид: белезникав прах

  Размер на окото: 80 меша

  Използвана част: семена

  Клас: Храни и фармацевтика

  Марка: LS-Herb

  Метод за тестване: HPLC

  Psyllium Husk Powder.jpg

  Psyllium Husk powder (4).jpg


  Psyllium Husk powder (3).jpg


  Функции на Psyllium Husk Прах:

  Подобно на медикаментите за секвестиране на жлъчните киселини. Освен това, псилият се използва като допълнение към диетичната терапия при лечението на пациенти с лека до умерена хиперхолестеролемия. В комбинация с други лекарства, понижаващи нивото на холестерола, като статини, psyllium осигурява допълнителна полза от понижаването на холестерола и се понася добре и е рентабилен.

  1. Ефекти и ползи от Psyllium за хемороиди

  Като меки изпражнения е голямо удобство при хемороиди. Psyllium може да бъде от полза за пациента с хемороиди чрез омекотяване на изпражненията за лесно преминаване през аналната кухина.

  2. Ползи от Psyllium за високо кръвно налягане

  Британският вестник на храненето съобщава проучване, направено в Curtin Health Innovation Research Institute, относно ефектите от 12-седмично добавяне на фибри от псилиум или здравословна диета върху кръвното налягане и артериалната скованост при наднормено тегло и при затлъстяване. Според това проучване, здравословното хранене е най-добрият начин за контрол или понижаване на кръвното налягане. Psyllium обвивката самостоятелно не повлиява значимото предимство при понижаване на кръвното налягане, но увеличаването на обвивката на псилиум може допълнително да подобри контрола и да намали кръвното налягане при пациенти с хипертония.

  3. Psyllium ефекти срещу висок холестерол

  Счита се, че здравословното хранене, богато на разтворими фибри, е от полза за пациентите с висок холестерол. Според изследванията, 5 грама псевлия от люспи, взети 3 пъти на ден, показват значително намаляване на общия холестерол, LDL холестерола и нивата на триглицеридите, докато HDL холестеролът се увеличава значително без забележими странични ефекти.

  Psyllium husk, когато се приема в комбинация с лекарства за понижаване на холестерола, като статини, осигурява допълнителни ползи за намаляване на нивата на холестерола.

  4. Psyllium Husk Предимства за отслабване

  Изследванията и клиничните съобщения показват, че плъзгането на псилиум не е лесно смилаемо влакно и абсорбира вода и жлъчни киселини в стомаха и червата. Поради този ефект има усещане за по-пълна стомаха, която намалява глада и апетита, като в същото време предотвратява повторно абсорбиране на мастни киселини от стомаха.

  Как да вземем:

  Обвивките се използват цели в естествено състояние или сушени и нарязани или на прах за по-лесно консумиране. В която и да е от тези форми, човек ги взема, като ги смесва с вода или друга течност.

  1. Педиатрична

  Най-добре е децата да получат фибри от диетата си. Psyllium добавки могат да се дават само по лекарско предписание.

  2. Възрастни:

  За да вземете люспи от псилиум или семена: Добавете 1 до 2 ч.л. плюс от люспи псилиум с 8 унция чаша топла вода, след което смесете добре. Обърнете внимание, че псилият абсорбира бързо водата и миксът трябва да се вземе незабавно или пък да стане прекалено дебел за преглъщане.

  При приемане на търговски пшеничен псилиум, вземете според указанията на етикета на продукта. Псилиумът може да се приема 30 минути преди хранене за режим на отслабване, докато за други цели псилиумът може да се приема сутрин или преди лягане.

 • Под 5KG

  Вътрешна торба от алуминиево фолио, външен картон

  Над 6 ~ 25KG

  Двойни запечатани PP торби вътре, външен влакнест барабан

  Обем на барабана

  25KG Барабан: 37см * 37см * 51см

  10KG барабан: 30см * 30см * 40см

  Картон обем

  1KG Картон: 200mm * 200mm * 260mm

  5KG Картон: 250 мм * 330 мм * 270 мм

  Забележка

  Бихме могли да пакет, както вашите изисквания, и OEM & ODM добре дошли.

Hot Tags: Psyllium Husk Powder, Китай фабрика доставчик, високо качество, висока чистота, най-продавани, отлична цена, плюс от люспи псилиум, люспи псилиум, влакно от люспи псилиум, прах от псилиум, прах от пясъчен органичен прах
Свързани продукти

Запитване