Канела на прах

Име на продукта: канела на прах
Латинско име: Cortex Cinnamomi Cassiae
Спецификация: Прах
Външен вид: Кафяво-жълт прах
Марка: LS-Herb
Метод за тестване: TLC / HPLC

 • Описание
 • Опаковане
 • Канела на прах

  ХИ "ЛЕЗЕН БИОТЕХНОЛОГИЯ Ко" ООД. специализира в десетте години растителни екстракти и експортна търговия, за да осигури на клиентите висококачествени, органични, естествени, добри цени на различни растителни екстракти, плодове и зеленчуци на прах, както и козметика, химически суровини.

  Канела от кора е използвана през цялата история и в повечето култури, като кулинарен подправка, за отлежаване на билкови вани и като средство за храна за поддържане на здравословен баланс на кръвната захар. Канела съдържа състава, цинамалдехид, намиращ се в летливата фракция на маслото на растението. Синамалдехидът има мощни антиоксидантни свойства, предпазва клетките от окислително увреждане и поддържа здравословен баланс на мазнините и холестерола в рамките на нормалния диапазон. Карната от канела също съдържа полифенолни полимери, които поддържат здравословен баланс на инсулин и кръвна глюкоза в нормалния диапазон и стимулират здравословния кръвен поток.


  Име на продукта: канела на прах

  Латинско име: Cortex Cinnamomi Cassiae

  Спецификация: Прах

  Външен вид: Кафяво-жълт прах

  Размер на окото: 80 меша

  Използвана част: Bark

  Клас: Храни и фармацевтика

  Марка: LS-Herb

  Метод за тестване: TLC / HPLC

  Cinnamon Powder.jpg

  Функции на канела прах:

  1. Традиционният стимулант в китайската медицина, канелената кора кора има термогенен ефект върху тялото.
  2. Канела кората перо е полезно в подкрепа на храносмилателната система, канела кората помага разбиване на мазнини в храносмилателната система, което го прави ценна храносмилателна помощ.
  3. Канела кората перо има ефект върху треска и простуда, кашлица и бронхит, инфекция и зарастване на рани, някои форми на астма и дори намаляване на кръвното налягане.
  4. Канела перо съдържа антибактериални, антисептични, антивирусни, антиспазматични и противогъбични свойства, които помагат да се предотврати инфекцията чрез убиване на бактерии, гъбички и вируси, причиняващи разпад.

  Приложение на канела на прах:

  1. Приложен във фармацевтичната област, той може да се използва за лечение на стомашно болка, диария, високо кръвно налягане, нервни и респираторни заболявания като астма, бронхит.
  2. Приложен в областта на здравния продукт, той може ефективно да намали болката на гърдите и емоционалната нестабилност.
  3. Функционални храни: защита на съдовата ендотелна тъкан, регулиране на кръвните липиди .

   

 • Под 5KG

  Вътрешна торба от алуминиево фолио, външен картон

  Над 6 ~ 25KG

  Двойни запечатани PP торби вътре, външен влакнест барабан

  Обем на барабана

  25KG Барабан: 37см * 37см * 51см

  10KG барабан: 30см * 30см * 40см

  Картон обем

  1KG Картон: 200мм * 200мм * 260мм

  5KG Картон: 250 мм * 330 мм * 270 мм

  Забележка

  Бихме могли да пакет, както вашите изисквания, и OEM & ODM добре дошли.

Hot Tags: канела на прах, Китай фабрика доставчик, високо качество, висока чистота, най-продавани, отлична цена, канела на прах, чист канелен прах, канелен екстракт, екстракт от канелена кора, канела на прах
Свързани продукти

Запитване